Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 LEI

Angela Vasiliu

Papucei.ro este unul din cele mai cunoscute situri romanesti de comercializare online a articolelor de incaltaminte si accesorii din piele pentru femei.

Acest lucru se datoreaza designer-ului care creaza toate aceste modele: Angela Vasiliu. Cu o experienta considerabila in domeniu, munca, pasiune si pricepere, Angela Vasiliu a reusit sa creeze sute de modele de incaltaminte peste ani care s-au bucurat de un adevarat succes atat in tara cat si in strainatate.

Absolventa a Facultatii de Textile si Pielarie, Universitatea Gh. Asachi din Iasi, specializarea design vestimentar, si-a continuat pasiunea si dupa terminarea studiilor.

"Flacara Rosie" din Bucuresti, fabrica ce inca mai pastra pe acea vreme maiestrii si muncitorii de pe vremea marelui industrias Dumitru Mociornita, i-a oferit primul loc de munca.

Au continuat apoi cinci ani de specializare in departamentul tehnic-creatie la "Aurora" din Targu Frumos, ani in care a invatat tot ce inseamna meseria de designer.

In noiembrie 1990 a urmat privatizarea, iar dupa doi ani a fost angajata prima persoana. In 1995, Angela International a ajuns deja la 50 de angajati, iar in 1998 a avut loc primul export catre Germania.

Datorita succesului inregistrat si a numarului crescut de comenzi a fost necesara dezvoltarea si astfel in 2000 Angela International a ajuns la un numar de 150 de angajati.

In fiecare an Angela Vasiliu participa cu brandul Papucei la targuri internationale de profil in vederea contractarii cu alte firme. Micam - Milano, Pret-a-Porter - Paris, Shoe Expo - New York, Expo Riva Dubai au adus contracte incheiate cu firme specializate din: Italia, Finlanda, Turcia, Grecia, SUA, Israel.

Papucei este un brand in continua crestere, deschis oportunitatilor, care va reusi sa ramana pe placul tuturor femeilor moderne si elegante.