Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Instrumente Structurale

Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”


LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 500 RON

Angela Vasiliu

Papucei.ro este unul din cele mai cunoscute situri romanesti de comercializare online a articolelor de incaltaminte si accesorii din piele pentru femei.

Acest lucru se datoreaza designer-ului care creaza toate aceste modele: Angela Vasiliu. Cu o experienta considerabila in domeniu, munca, pasiune si pricepere, Angela Vasiliu a reusit sa creeze sute de modele de incaltaminte peste ani care s-au bucurat de un adevarat succes atat in tara cat si in strainatate.

Absolventa a Facultatii de Textile si Pielarie, Universitatea Gh. Asachi din Iasi, specializarea design vestimentar, si-a continuat pasiunea si dupa terminarea studiilor.

"Flacara Rosie" din Bucuresti, fabrica ce inca mai pastra pe acea vreme maiestrii si muncitorii de pe vremea marelui industrias Dumitru Mociornita, i-a oferit primul loc de munca.

Au continuat apoi cinci ani de specializare in departamentul tehnic-creatie la "Aurora" din Targu Frumos, ani in care a invatat tot ce inseamna meseria de designer.

In noiembrie 1990 a urmat privatizarea, iar dupa doi ani a fost angajata prima persoana. In 1995, Angela International a ajuns deja la 50 de angajati, iar in 1998 a avut loc primul export catre Germania.

Datorita succesului inregistrat si a numarului crescut de comenzi a fost necesara dezvoltarea si astfel in 2000 Angela International a ajuns la un numar de 150 de angajati.

In fiecare an Angela Vasiliu participa cu brandul Papucei la targuri internationale de profil in vederea contractarii cu alte firme. Micam - Milano, Pret-a-Porter - Paris, Shoe Expo - New York, Expo Riva Dubai au adus contracte incheiate cu firme specializate din: Italia, Finlanda, Turcia, Grecia, SUA, Israel.

Papucei este un brand in continua crestere, deschis oportunitatilor, care va reusi sa ramana pe placul tuturor femeilor moderne si elegante.