LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 500 LEI

Despre noi

"Papucei" este marca inregistrata apartinand firmei furnizoare Angela International. Brandul Papucei s-a nascut in toamna anului 2006. Nu acesta este si anul când designerul nostru, Angela Vasiliu a pus bazele fabricii de încaltaminte ANGELA, ceea ce s-a întâmplat în anul 1990.

Principiile ce ne-au inspirat de-a lungul vremii au fost rafinamentul finisajelor, confortul, modele îndraznete, materiale inovatoare.

Odata cu dezvoltarea comertului online, siteul a început sa înregistreze un adevarat succes. Papucei se adreseaza în exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa în evidenta în orice moment al zilei.

Cu pricepere si pasiune, sute de modele de încaltaminte, posete si curele au fost create în atelierul de la Iasi de catre designerul Angela Vasiliu.

Papucei a avut în ultima vreme o expansiune internationala de succes, produsele noastre gasindu-se si în magazine din toata lumea.

În prezent ne propunem o atentie sporita la noile tehnologii, solutii stilistice + moda , pentru a crea produse de top, în pas cu ultimele trenduri. Suntem gata pentru provocarile ce ni le rezerva viitorul. Absorbim impresiile, opiniile si know – how-ul de care avem nevoie pentru a ne mari performantele, atât de la furnizorii cât si de la retailerii nostri.

În fiecare an Papucei îsî prezinta colectiile la târguri internationale de încaltaminte la Paris, Milano, New York, Dubai, reusind astfel sa treaca granitele devenind renumiti peste tot în lume.

Sc Angela International Srl

Str.Tatarasi Nr.67 Loc.Iasi

Codul fiscal: RO6790170

Nr.inregistrare Registrul Comertului: J22/3337/194