LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 500 LEI

Protectia datelor

Sc Angela International Srl certifica faptul ca va respecta drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre Sc Angela International Srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului.

Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sc Angela International Srl isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora.

Pe site-ul www.papucei.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumnevoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si autentificarea pe site.

Informatiile de orice fel (comentarii, intrebri, sugestii etc.) trimise, vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.